Address
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Opening Hours
Monday - Friday 9:00-13:00 & 17:00-20:00 , Saturday: 09:00 – 13:00

Blog

TERAPITE TEK FEMIJET (foto/video)

September 5, 2017
TERAPITE	TEK FEMIJET (foto/video)

Rreth 75% e femijeve prezantojne kariese tek dhembet e qumeshtit qe para moshes 5 vjec. Kariesi nis per shkak te akumulimit te pllakave bakteriale mbi siperfaqen e dhembit. Tek femijet...

Read More

Periodontiti – Semundja Parodontale (foto/video)

August 15, 2017
Periodontiti – Semundja Parodontale (foto/video)

Semundja parodontale perfshin inflamacionin e kronicizimine tij ne indet periodontale; indet qe rrethojne dhembin, ku perfshihen gingivat, legamenti periodontal dhe kocka. Me evolucionin e periodontitit krijohet nje humbje e lidhjes...

Read More

Kariesi i Dhëmbëve

March 18, 2017
Kariesi i Dhëmbëve

Kariesi i dhëmbit është një sëmundje degjenerative me bazë infektive e indeve të forta e të buta të dhëmbit. Kariesi nis mbi sipërfaqet e forta të dhëmbit, duke përfshirë fillimisht...

Read More

Historia e Stomatologjise

March 18, 2017
Historia e Stomatologjise

Historia e stomatologjisë është gati po aq e lashtë sa vetë historia e njerëzimit dhe civilizimit, me evidencat e para që datojnë rreth viteve 7.000 p.e.s. Prishja e dhëmbëve ishte...

Read More
Open chat