Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Implantologji

Implantologji

Impiantet dentare i sugjerohen pacientëve që prezantojnë mungesa të një ose disa elementeve dentare. Në varësi të numrit të dhëmbëve që mungojnë, do të vendoset një numër i caktuar impiantesh që do të mund të suportojë: një element, një urë apo një protezë totale. Impianti dentar përfaqëson një rrënjë artificiale prej titani, e cila vendoset në kocke.

Materialet me të cilat laboratori ynë ndërton kurorat dhe urat mund të jënë të ndryshme, në varësi të
situatës apo mundësisë ekonomike:

  • Metal – porcelan
  • Zirkon – porcelan
  • Full porcelan, metal free

Në rastin e vendosjes së impianteve, klinika jonë i lëshon çdo pacienti një kartelë personale ku do të përshkruhet puna e bërë. Kjo kartelë do të shërbejë njëkohësisht si çertifikatë mbi llojin dhe cilësine e impianteve të përdorura.

Open chat