Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Ortodonci

Ortodonci

Ortodoncia perfaqëson atë degë të stomatologjisë që merret me diagnozën, parandalimin dhe zgjidhjen e pozicionimeve të gabuara dentare e skeletrike të nofullave.

Open chat