Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Punet Tona

Pacienti, 47 vjec, paraqitet ne klinike me deshiren per te ndryshuar ne menyre drastike buzeqeshjen e tij. Ky perfaqeson nje prej rasteve me te veshtira mbi te cilin kemi punuar, per shkak te kafshimit shume te thelle, dhembeve anteriore te siperm totalisht te kthyer perbrenda dhe incizivit lateral qe paraqitej jashte harkut te buzeqeshje. Shumica e dhembeve, te cilet qe me pare ishin te devitalizuar, u ritrajtuan, per shkak te terapive te gabuara te meparshme. Arritem te ndryshonim akset e dhembeve te pare duke I nxjerre nga jashte, dhe rikthyem ne hark incizivin lateral rebel. Pas dy muajsh pune, cementuam siper dhe poshte kurorat e reja ne zirkon pocelan.

Open chat