Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Punet Tona

Nje rast sfidues estetike. U realizua plastike gingivale mbi incizivet e djathte per te rregulluar simetrine dhe buzeqeshjen gingivale. U zevendesuan koronat e vjetra mbi incizivivet centrale dhe incizivin e majte lateral. U realizuan faseta kompoziti mbi incizivin e djathte lateral dhe kaninin e majte per te rikrijuar dimensione me harmonike te dhembeve dhe nje linje buzeqeshje natyrale.

Open chat