Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Punet Tona

Rehabilitim total i nofulles se siperme nepermjet zevendesimit te urave te vjetra, duke i ridhene linjes se buzeqeshjes harmoni, simetri dhe natyralitet.

Open chat