Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Punet Tona

Rehabilitim total i nofulles se siperme. Dhembet anteriore, te kariuar e me mbushje masive amalgami ne siperfaqet palatinale, u ritrajtuan dhe veshen me korona zirkon-porcelan. U zevendesua korona e vjeter tek inicizivi lateral i majte dhe u rehabilitua zona posteriore e djathte edentule me korona ne zirkon – porcelan te vidhosura mbi implante.

Open chat