Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Rehabilitime Protetike

Rehabilitime Protetike

Rehabilitimi protetik përqëndrohet tek restaurimi ose përmirësimi i kafshimit, estetikës dhe të folurës, përmes vendosjes së kurorave, urave ose protezave, duke modifikuar kështu difekte orale, si për shembull mungesa e një, disa apo te gjithë dhëmbëve.

Shërbimet tona:

 • Kurora teke mbi dhëmbë shumë të dëmtuar, të thyer ose me kanale të mbushur, të cilët, për këto
  shkaqe, rezultojnë më delikatë
 • Kurora mbi dhëmbë tejet të dëmtuar, të cilët kanë nevojë për rikonstruksion të kultit mbështetës
  nëpërmjet një shtifti të derdhur
 •  Urë e cementuar, e palëvizshme, për të zevendësuar dhëmbë që mungojnë
 • Urë e cementuar, e palëvizshme, mbi impiante
 • Protezë totale mbi impiante
 • Protezë parciale e lëvizshme
 • Protezë totale e lëvizshme

 

Materialet me të cilat laboratori ynë ndërton kurorat dhe urat mund të jënë të ndryshëm, në varësi të
situatës dhe mundësisë ekonomike:

 • Metal – porcelan
 • Zirkon – porcelan
 • Full porcelan, metal free
 • Aliazh ari – porcelan

Në rastin e vendosjes së impianteve, klinika jonë i lëshon çdo pacienti një kartelë personale ku përshkruhet puna e bërë. Kjo kartelë shërben, njëkohësisht, si çertifikatë mbi llojin dhe cilësinë e impianteve të përdorura.

Open chat