Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Rreth Nesh

Ne jemi Studio Dentare Baboçi

Një buzëqeshje e bukur përbën një detaj të shkëlqyer të personalitetit dhe vetëbesimit tone. Dhe arritja e një buzëqeshje të tillë mund të jetë trasformuese për një individ. Themeluar në 1996, klinika jonë ju ofron alkiminë perfekte midis eksperiencës dhe cilësisë. Me ne do të rigjeni buzëqeshjen tuaj falë punës së nje stafi të kualifikuar, higjenes maksimale, teknikave moderne, materialeve cilësore, e mbi të gjitha pasionit dhe dashurisë që i dedikojmë cdo ditë profesionit tonë.

Stafi yne, sëbashku me kolegë italianë, që prej vitesh bashkëpunojnë me ne, do t’ju ofrojë sigurinë, cilësinë dhe ngrohtesinë për të cilat çdo pacient ka nevojë. Pranë nesh do të gjeni një shumëllojshmëri shërbimesh dedikuar të gjitha moshave; nga këshillat për dhëmbët e parë të qumështit e deri tek trajtimet e moshave më delikate e të avancuara e të pacientëve specialë që kërkojnë një kujdes më te veçante klinik e psikologjik.

Open chat