Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Sherbimet

Shërbimet Tona

Shërbimet Dentare që Ofrojmë

Pranë nesh do të gjeni një shumëllojshmëri shërbimesh dedikuar të gjitha moshave, nga këshillat për dhëmbët e parë të qumështit e deri tek moshat më delikate të avancuara apo pacientë specialë që kërkojnë një kujdes më te vecantë klinik e psikologjik.

Terapi Restaurative

Terapia restaurative përfshin diagnozën e menaxhimin e patologjive dentare dhe rehabilitimin e dhëmbëve të dëmtuar sipas nevojave funksionale dhe estetike.

Stomatologji Estetike

Stomatologjia estetike ka si qëllim të krijojë një ndryshim pozitiv për dhëmbët dhe buzëqeshjen. Një buzëqeshje më e bukur mund

Terapi Kanalare

Fusha e endodoncisë përfshin diagnozën, parandalimin dhe shërimin e sëmundjeve të pulpës së dhëmbit e të indeve periapikale të lidhura me

Rehabilitime Protetike

Rehabilitimi protetik përqëndrohet tek restaurimi ose përmirësimi i kafshimit, estetikës dhe të folurës, përmes vendosjes së kurorave, urave ose protezave,

Implantologji

Impiantet dentare i sugjerohen pacientëve që prezantojnë mungesa të një ose disa elementeve dentare. Në varësi të numrit të dhëmbëve

Kirurgji Orale

Në klinikën tonë realizojmë një sërë ndërhyrjesh kirurgjikale. Rastet më komplekse (si dhëmbët e impaktuar apo rezeksionet apikale) do të

Stomatologji Pediatrike

Në klinikën tonë impenjohemi fort për të promovuar shëndetin oral tek fëmijët, e për të qënë njëkohësisht një burim edukativ

Ortodonci

Ortodoncia perfaqëson atë degë të stomatologjisë që merret me diagnozën, parandalimin dhe zgjidhjen e pozicionimeve të gabuara dentare e skeletrike

Profilaksi dhe Terapi Parodontale

Një higjenë e mirë orale ndihmon në parandalimin e kariesit, të formimit te cipave e gurzave dhe të shfaqjes apo

Zbardhim Dhëmbësh

Zbardhimi i dhëmbëve ka si qëllim restaurimin e ngjyrës natyrale të dhëmbëve të errësuar për shkaqe të jashtme, si përdorimi

Emergjenca Stomatologjike

Pacientët tanë janë jashtëzakonisht të rëndësishëm për ne! Dhimbja e dhëmbit mund të jetë veçanërisht shqetësuese, ja pse dentistët tanë

Open chat