Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Stomatologji Estetike

Stomatologji Estetike

Stomatologjia estetike ka si qëllim të krijojë një ndryshim pozitiv për dhëmbët dhe buzëqeshjen. Një buzëqeshje më e bukur mund të ketë rezultate dramatike në tërësine e pamjes së një individi; qoftë edhe një detaj i vogël mund të rrisë besimin e sigurinë në vetvete, përvec se të bëjë dikë të buzëqeshë më shumë. Procedurat stomatologjike me qëllim estetik përfshijnë trajtime nga më të ndryshmet, nga një ndryshim i thjeshtë i ngjyrës së dhëmbëve e deri tek zëvëndësimi i elementeve që mungojnë.
Shërbimet tona:

  • Mbyllja e diastemave (hapësirave midis dhëmbëve)
  • Rikonstruksioni i nje dhëmbi të dëmtuar ose të thyer
  • Modifikimi i formave të dhëmbëve nëpërmjet përdorimit të fasetave direkte me kompozit ose
    fasetave indirekte prej porcelani
  • Zbardhim dhëmbësh
  • Zbardhim i një dhëmbi të errësuar për shkak të heqjes së nervit
  • Plastikë gingivale
Open chat