Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Stomatologji Pediatrike

Stomatologji Pediatrike

Në klinikën tonë impenjohemi fort për të promovuar shëndetin oral tek fëmijët, e për të qënë njëkohësisht një burim edukativ për prindërit. Fëmijët janë pacientët tanë më delikatë, për këtë arsye mundohemi ti bëjmë ata të ndihen të sigurt e në një ambjent shoqëror, duke luftuar çdo ditë kundër legjendës së mjekut të ‘frikshëm’.

Shërbimet tona:

  • Profilaksi
  • Edukim mbi mirëmbajtjen e higjenës së gojës
  • Trajtimi i dhëmbëve të qumështit
  • Sixhilime të dhëmbëve të parë të përhershëm, me qëllim mbrojtës
  • Trajtim kanalar i dhëmbëve të përhershëm te pazhvilluar plotësisht
  • Trajtim i dëmtimeve traumatike

Akademia Amerikane e Stomatologjisë pediatrike (AAPD) sugjeron që vizita e parë të bëhet 6 muaj pas shfaqjes së dhëmbit të parë të qumështit. Kjo sepse kontrollet e herëshme ndihmojnë në mirëmbajtjen e shëndetit të gojës dhe modifikimin e hershëm të zakoneve të gabuara (si për shembull thithja e gishtit).

Open chat