Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Terapi Kanalare

Terapi Kanalare

Fusha e endodoncisë përfshin diagnozën, parandalimin dhe shërimin e sëmundjeve të pulpës së dhëmbit e të indeve periapikale të lidhura me të. Terapia kanalare përfaqëson një prej procedurave më të shpeshta në rutinën stomatologjike dhe është e nevojshme për shpëtimin e një dhëmbi, pulpa e të cilit rezulton e kompromentuar.

Shërbimet tona:

  • Trajtime dhëmbësh në pulpit
  • Trajtimi i granulomave periapikale (dhëmbë me infeksion)
  • Ritrajtimi i dhëmbëve të trajtuar më parë pa sukses
  • Zbardhim endokanalar i një dhëmbi të errësuar të cilit i është hequr nervi
  • Rezeksione apikale
Open chat