Adresa
Rruga Reshit Petrela, Pallati 10 (siper BKT), Kati 3
Cel / Tel
069 561 09 56
Orari
E Hënë - E Premte 9:00-13:00 & 17:00-20:00, Shtune: 9:00-13:00

Terapi Restaurative

Terapi Restaurative

Terapia restaurative përfshin diagnozën e menaxhimin e patologjive dentare dhe rehabilitimin e dhëmbëve të dëmtuar sipas nevojave funksionale dhe estetike.

Shërbimet tona:

  • Trajtimi i dhëmbëve me karies
  •  Zëvëndësimi i mbushjeve të vjetra
  • Zëvëndësimi i mbushjeve me amalgam me mbushje me kompozit
Open chat